محل تبلیغات شما
دانش آموزان سال نهم در دوران نوجوانی به سر می برند وبه شدت تحت تاثیر محیط و همسالان خود هستند.

اگر دوست صمیمی فرزندتان بخواهد در رشته تجربی ادامه تحصیل دهد و پزشکی بخواند،احتمالا فرزند شما هم به خاطر وابستگی به او چنین تصمیمی خواهد گرفت.اما اگر این دوست نزدیک به رشته های فنی و حرفه ای گرایش پیدا کند،فرزند شما هم به سوی رشته های فنی و حرفه ای و کارودانش گرایش پیدا خواهد کرد.

بنابراین تاثیر دوستان و همکلاسی ها را به روی فرزندتان جدی بگیرید.اما شناخت درست روحیات دانش آموز و عدم تصمیم گیری احساسی به نوبه خود باید به صورت حرفه ای و دقیق انجام پذیرد.صرفا داشتن نمره بالا در یک درس نشان دهنده علاقه فرزند ما به رشته های مربوط به آن درس نیست.

برای انتخاب رشته تحصیلی دبیرستان که بسیار مهم و با اهمیت است بخشنامه ای توسط آموزش و پرورش ابلاغ و در حال اجرا است.این بخشنامه و مفاد آن و آزمون ها و درصد تاثیر هر آیتم در آن لازم است ولی کافی نیست.

حتما اگر میخواهید افق روشنی برای فرزند خود از لحاظ بازار کار در چند سال آینده ترسیم کنید،باید او را با رشته های دانشگاهی،رشته های جدید در دانشگاه ها آشنا کنید و او با شناخت از دروسی که در دانشگاه خواهد داشت و آینده شغلی از لحاظ بازار کار و محل فعالیت تصمیم به تحصیل در رشته ریاضی،تجربی،انسانی یا هنر و یا فنی حرفه ای بگیرد.

برای آشنایی با رشته های دانشگاهی و حدود رتبه قبولی اینجا کلیک کنید.

مصاحبه مهندس افشار با خبرگزاری ایلنا

مهاجرت تحصیلی به کشور های دیگر

دی وی دی آموزش ریاضی

رشته ,های ,ای ,حرفه ,دانش ,فرزند ,رشته های ,حرفه ای ,هم به ,فنی و ,و حرفه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شهید روح الله شکوری سفرنامه و جهانگردی